Thomas Acda boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Thomas Acda

Een optreden van Thomas Acda zorgt er gegarandeerd voor dat uw feest of evenement een succes wordt. Als cabaretier, acteur, regisseur, schrijver én zanger mag Thomas Acda met recht een multitalent genoemd worden.

Thomas Acda is bij het grote publiek bekend  van het populaire duo Acda en De Munnik. Samen met collega Paul de Munnik groeide hij uit tot een van de populairste bands van Nederland. In 2014 besloot het tweetal na 20 jaar uit elkaar te gaan. Als soloartiest heeft Thomas Acda samengewerkt met onder andere Nick Schilder en Jelka van Houten. Ook heeft hij zijn horizon verbreed op andere creatieve vlakken. In 2015 debuteerde hij als schrijver met zijn succesvolle roman ‘Onderweg met roadie’: het boek stond wekenlang in de bestsellerlijst. Met schrijven verdween niet zijn liefde voor muziek. Nadat hij te zien was in het programma ‘Jeroen in California: Songs of Life’ heeft hij samen met Jeroen van Koningsbrugge het nummer ‘Naturally’ uitgebracht.

Ook heeft hij de muziek voor de musical ‘De Marathon’ geschreven én gecomponeerd. In maart 2017 verscheen het nieuwe album van Thomas Acda. Hij laat zien dat hij ook als soloartiest zeer succesvol is.

Thomas Acda boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Thomas Acda zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Thomas Acda wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Thomas Acda. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Thomas Acda te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.