Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Thorsten von Lippe Biesterfeld  is de beste schlagerzanger van dit moment, die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuis hoort.

Er is geen andere LIVE-act in de Benelux te vinden die de bekende Kult-Schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld en zoals gezegd: LIVE!
Thorsten is naast Schlagersänger ook 'ein Komiker'. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud,  weet te vermaken te boeien en te verbazen.

Ieder optreden van Thorsten von Lippe Biesterfeld  is anders, zijn repertoire word afgestemd op het aanwezige publiek. Zijn stemgeluid doet uw denken aan Heino, aan Freddy Quinn, Roy Black, en zelfs (voor de kenners) Nina Hagen......

Thorsten von Lippe Biesterfeld was te zien bij SBS6 Show- nieuws waar zijn 'relatie' met Sylvie van der Vaart besproken werd na zijn optreden in Das Supertalent bij RTL(D).

Thorsten stond op o.a. Solar, Paaspop, de Zwarte Cross, Oktoberfeesten Sittard en op vele andere (Oktober)feesten in de Benelux. Maar ook in Oostenrijk bij o.a. Top-of-the- Mountains, samen met Duitse en Oostenrijkse sterren

Thorsten von Lippe Biesterfeld word tegenwoordig gevraagd voor tv en radio commercials en als presentator voor Oktoberfeesten. Ook voor uw feest waarbij een Duits tintje gewenst is, is Thorsten de ideale gastheer/presentator, de special guest, of de live-act die zorgt voor de juiste "stimmung!"

Voor uitgebreide informatie en beeldmateriaal zie www.thorstenlive.nl

Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Thorsten Von Lippe Biesterfeld zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Thorsten Von Lippe Biesterfeld wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Thorsten Von Lippe Biesterfeld. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Thorsten Von Lippe Biesterfeld te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.