Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Thorsten von Lippe Biesterfeld is behalve zanger ook een rasechte entertainer en "komieker". Met een geweldig stemgeluid brengt Thorsten iedere feesttent, Oktoberfest of bedrijfsfeest in beweging, stilstaan is moeilijk. De grootste hits van "Rosamunde" tot "Du" maar ook feestknallers als "Schatzi schenk mir ein foto" en andere bekende meezingers staan op het programma. Ook voor meerdere sets op 1 avond is er voldoende repertoire beschikbaar. Thorsten von Lippe Biesterfeld stemt zijn repertoire af op het aanwezige publiek.

Op vele podia`s

De afgelopen jaren stond Thorsten al op evenementen als Paaspop, De Zwarte Cross, Go Après-ski. Maar ook op de grotere Oktoberfeesten als München, Tilburg, Sittard, Winterswijk en vele andere feesten gaf hij acte de présence. Ook op het bekende Top-of-the- Mountains gala deelde Thorsten de bühne met Duitse en Oostenrijkse sterren.

Ook in de studio is Thorsten regelmatig te vinden, zo nam hij samen met Dj Jerome het succesvolle nummer "Konig Alcohol " op. Maar ook de singel "In Bayern" is volop te horen tijdens de vele optredens.

Thorsten als presentator

Thorsten is ook de ideale gastheer / presentator van uw evenement. Met vele jaren ervaring host hij uw evenement op zijn geheel eigen manier.

Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Thorsten Von Lippe Biesterfeld zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Thorsten Von Lippe Biesterfeld wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Thorsten Von Lippe Biesterfeld. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Thorsten Von Lippe Biesterfeld te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.