Thuis Uit Je Plaat Show boeken?

  • Tijdsduur: 150 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Thuis Uit Je Plaat Show

Zijn inmiddels alle puzzels in huis gelegd, heb je RISK gefrustreerd je raam uit gebonjourd en ben je toe aan iets nieuws? Raad De Plaat Show kan ook online gespeeld worden! Nodig je vrienden uit, zet die borrelplank op tafel en het stempelen kan beginnen. Door middel van een zelfvoorzienende livestream, ongeacht de locatie, komt Raad De Plaat Show zo jouw huiskamer in. De regels zijn onveranderd, maar nu beleef je deze ervaring thuis op de bank. Door middel van video- en telefoongesprekken blijft de interactie tussen thuis en de zelfgecreëerde studio bij jou om de hoek bestaan. Zo ontkom je niet aan de foute opdrachten en de mogelijkheid om jouw prijs in ontvangst te nemen. Scherp je muzikale skills aan, zet het geluid op je speaker op standje hard en ga voor goud tijdens ‘Thuis Uit Je Plaat’.

Raad de plaat is zowel offline als online te spelen. Door middel van een zelfvoorzienende livestream, ongeacht de locatie, komt Raad De Plaat Show zo jouw huiskamer in. De regels zijn onveranderd, maar nu beleef je deze ervaring thuis op de bank. Door middel van video- en telefoongesprekken blijft de interactie tussen thuis en de zelfgecreëerde studio bij jou om de hoek bestaan. Zo ontkom je niet aan de foute opdrachten en de mogelijkheid om jouw prijs in ontvangst te nemen. Scherp je muzikale skills aan, zet het geluid op je speaker op standje hard en ga voor goud tijdens ‘Thuis Uit Je Plaat’.

Thuis Uit Je Plaat Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Thuis Uit Je Plaat Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Thuis Uit Je Plaat Show wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Thuis Uit Je Plaat Show. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Thuis Uit Je Plaat Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.