Thuis voor de Buis Show boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Thuis voor de Buis Show

Een uniek avondje uit, thuis voor de buis...Je kent ze vast nog wel, de grote spelshows die jarenlang op zaterdagavond miljoenen mensen aan de buis gekluisterd hielden. Met presentatoren als Willem Ruis, Rolf Wouters, Fred Oster, Ron Brandsteder en Carlo Boszhart. Deze succesvolle spelshows hebben wij in een nieuw, interactief jasje gestoken. En nu hoef je niet passief te kijken naar hoe kandidaten het er af brengen, nee, nu kun jij met jouw team de hoofdrol spelen en leuke prijzen winnen.

Gegarandeerd een leuke avond

Gegarandeerd een leuke avond dus waarbij jij voor een groot deel kunt bepalen hoe de shows verlopen. Dat maakt dat de Thuis voor de Buis shows en quizzen op dit moment een van de meest interactieve livestream spelshows van Nederland zijn. Wat maakt dan de Thuis voor de Buis quizzen en shows zo uniek?Hoe een en ander er uit ziet en hoe de avond verloopt verschilt heel erg per show en hangt voornamelijk af van het thema. In ieder geval heeft elke show een aantal nieuwe en verrassende elementen die van het meespelen elke keer weer een unieke beleving maken. Het is dus niet zo dat als je eenmaal een show hebt meegedaan, je wel weet wat er gaat gebeuren. Zelfs wij weten dat niet, omdat de deelnemers een grote rol spelen bij de invulling van de avond. Wat we wél weten is dat elke show een leuke avond oplevert met diversespelelementen. Niet alleen quizrondes, maar ook andere spellen komen voorbij.

Elke Show Live

Elke show wordt live gepresenteerd vanuit onze studio, vaak met een bekende co-presentator of presentatrice. En dat gebeurt niet statisch voor een achterwandje, nee, we hebben een spectaculair decor met allerlei special effecten. Optredens van live-bands en DJ’s die jouw verzoekjes spelen. Een uniek stemsysteem door middel van je smartphone of tablet waarmee je real-time de stemmen in beeld ziet komen. Je kunt foto’s en filmpjes van jou en je team via WhatsApp insturen die gedurende de show getoond worden. Er zijn leuke prijzen te winnen die vaak beschikbaar worden gesteld door lokale ondernemers. Kortom: Het verloop van een Thuis voor de Buis Show bepaal je zelf!

Thuis voor de Buis Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Thuis voor de Buis Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Thuis voor de Buis Show wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Thuis voor de Buis Show. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Thuis voor de Buis Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.