Tim en Faab boeken?

  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Tim en Faab

Tim en Faab wanen zich nog steeds in de jaren ’70, ’80 en '90, dat blijkt uit alles: kapsel, kleding en hun installatie.

Want bovenal zijn Tim en Faab ouderwetse DJ´s die hun muziek nog steeds draaien van originele vinylsingles en lp´s.
Ook het oude discomeubel met ingebouwde verlichting ruikt naar de mottenballen..maar functioneert nog perfect!

Tim en Faab nemen u mee op een onverwachte reis door de muziek van toen. Natuurlijk passeren alle grote hits de revue, maar juist door de grote diversiteit in de muziekkeuze zal het vaak gebeuren dat er een “OhJa” moment ontstaat.

De show van Tim en Faab is daardoor ook geschikt voor jong en oud en van bedrijfsfeest tot feesttent. Ook op de bekendere festivals is Tim & Faab inmiddels een vaak gespot en zeer succesvol duo.

Aan entourage geen gebrek!
Een waanzinnige verlichte dansvloer van 30M2, full colour decor en de authentieke lichtshow met o.a. bellenblaaskanonnen zorgen voor de finishing touch en veel vertier.

Alles kan en mag op een avond waar de muziek en het publiek centraal staat. Dansen, zingen, het ophalen van herinneringen daar gaat het om bij Tim en Faab.

Tim en Faab boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tim en Faab zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tim en Faab wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tim en Faab. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tim en Faab te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.