Tina Rosita boeken?

  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook met orkest te boeken

Biografie Tina Rosita

40 jaar Tina Rosita, mag het wel eens wat anders zijn, niet alleen Nederlandstalig, maar ook in andere talen! Wie Tina Rosita een beetje kent, weet dat zij niet alleen Nederlands zingt, zeker en vast op het podium. Tina is een ervaren artieste, die haar mannetje kan staan en voor niemand terug deinst. Overal waar zijn komt is zij een graag geziene gast.
Ze deed 3 jaar na elkaar de Concert toer met Koos Alberts van het Circustheater In Scheveningen tot Het Concertgebouw in Amsterdam 4 keer per jaar was ze Gast Theater “Amuse”op het Leidseplein bij de Alberti`s 7 jaar lang Was ze een welgeziene gast in Torremolinos. Haar ontdekker Will Tura zal er wel trots op zijn,die Tina zelf naar haar eerste producer Nico Gomzer reed.

Tina Rosita heeft al 29 jaar een vaste Tekst & Muziek schrijfster die al meerdere grote hits voor haar schreef. Van “Violen in de nacht” No 3 in de Nederlandse top 30 en Haar  “Ave Maria”enz En de laatste jaren heeft zij ook heel wat goede reclame  gehad bij zowel de VRT  en onze Noorderburen. Met de meer dan 21 keer verschillende liedjes stond zei in onze toen nog de BRT top 10, met de liedjes o.a. “De Kristalwals”  “Dat mooie Alpenland” haar eigen Avé Maria, en “Mooie mannen zoete wijn” kwam ze op TV bij Luc Appermont, ook liedjes zoals “De muur van ’t oude kerkhof “ in het programma “Mij pappie is enkel een foto” was zij te zien, En dan niet te vergeten ook regelmatig in “Man bijt hond” “De rode loper” enz…

Tina Rosita boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tina Rosita zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tina Rosita wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tina Rosita. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tina Rosita te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.