Tino Martin boeken?

Tino Martin Boeken / Inhuren bij Twilight Entertainment
Foto:William Rutten
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 9.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere boekingsmogelijkheden.

Biografie Tino Martin

In 2002 is Tino finalist van Hennie Huisman’s Soundmix Show. De telefoons staan bij de boekingskantoren roodgloeiend. Hij maakt zijn opwachting in de prime time TV-shows naast verschillende grote Nederlandse artiesten. In de daarop volgende jaren treedt Tino enorm veel op in binnen- en buitenland. Zo ontwikkelt hij zich tot een alom gerespecteerd zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling. De tijd is nu rijp voor de definitieve doorbraak, dus werkt hij dag en nacht aan zijn eigen nieuwe repertoire in de studio. Zijn tomeloze inzet en aanstekelijke energie werpt al snel zijn vruchten af wat eind 2013 resulteerde in het fantastische nummer “Doe Wat Je Wil”.

Tino heeft vervolgens niet stilgezeten. Naast veel optredens bracht hij uren door in de studio’s van Studio One om nu weer met een arrangement van ongekende klasse en schoonheid zijn publiek te verblijden:  ‘de gevierde man’.

Tino Martin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tino Martin zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tino Martin wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tino Martin. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tino Martin te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.