Tiny Little Bigband boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Tiny Little Bigband

Tiny Little Bigband is de meest stijlvolle band van Nederland. Topmuzikanten en een gepassioneerde frontman bieden een ruige en zwoele nachtclubsfeer. Deze party-kings bepalen de sfeer en maken zo van elke gelegenheid een onuitwisbare herinnering. De bigband beheerst de juiste combinatie van repertoire, onberispelijke uitstraling en entertainment van het hoogste niveau. De band is daarom de vaste act bij toplocaties zoals Amstel Hotel, Librije, Huis Ter Duin en Hotel New York.

Tiny Little Bigband boeken

De heren treden op in verschillende samenstellingen en is daardoor geschikt voor elk denkbaar evenement. Tiny Little Bigband heeft als viermanscombo of als compacte bigband al op vele honderden galadiners, bruiloften, recepties, festivals, huiskamerconcerten, bedrijfsevenementen, premières, theater-, radio- en televisieprogramma’s mogen optreden.

Tiny Little Bigband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tiny Little Bigband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tiny Little Bigband wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tiny Little Bigband. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tiny Little Bigband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.