Tom en Jerry boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Tom en Jerry

Wie kent deze ondeugende kat en muis niet? Een duo dat niet met maar ook niet zonder elkaar kan, weet al generaties lang iedereen te boeien met hun hilarische kat- en muisspelletjes.

De kleine muis Jerry is een onweerstaanbare charmeur met een ondeugende grijns en schattige oren. Tom is een kat van weinig woorden en zijn leven bestaat uit slapen, eten en Jerry achterna zitten. Door de oneindige strijd zijn deze kat en muis twee van de meest geliefde personages aller tijden!

Tom en Jerry boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tom en Jerry zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tom en Jerry wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tom en Jerry. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tom en Jerry te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.