Tom Sligting boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Tom Sligting

Tom Sligting is de meest ervaren Nederlandse stand-up comedian van het Comedy Café Amsterdam. Hij is comedian sinds 1995, heeft honderden shows op zijn naam en staat nog regelmatig in de schijnwerpers van zijn roots, het Comedy Café.

Vanaf een paar directeuren tijdens een diner tot 2200 man tijdens een computer conferentie, Tom Sligting is de specialist in op maat geschreven comedy shows voor bedrijfsleven en instellingen.Tom staat er voor open om de inhoudelijke mogelijkheden te bespreken waardoor zijn optreden voor u een geëngageerd onderdeel van programma wordt.

His middle name is comedy, en er is geen plek in Nederland waar hij niet gespeeld heeft. Met de grote landelijke tours van het Comedy Café en Mojo bespeelt Tom Sligting alle zalen, of hij nu in een kroeg staat of in het theater, in een jeugdcentrum of in een schouwburg. Afgelopen jaren was hij oa. te gast bij LOWLANDS, Laughing Matters, De Uitmarkt en Jörgen Raymann.

De Pers‘..buitenechtelijk kind van Freek & Youp..’De Telegraaf‘..de gein zit hem in zijn genen..’Delftse Courant‘.. zijn Marco Borsato-persiflage beloofd veel goeds..’

Tom Sligting boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tom Sligting zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tom Sligting wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tom Sligting. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tom Sligting te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.