Tommy Lips boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 450,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden

Biografie Tommy Lips

Tommy Lips, de feestzanger/entertainer afkomstig uit Breda, is al lang geen onbekende meer in het partycircuit ! Met zijn debuut single “Rotzooi” wist hij ’n paar jaar geleden , in één keer als artiest landelijke naamsbekendheid te krijgen. Alle feest Dj’s en radiostations draaide zijn single en aanvragen voor optredens bleven niet uit!

Na het succes van zijn eerste single, ging Tommy samen met zijn platenmaatschappij, VNC Produkties, verder met het produceren van de opvolgende single’s: ‘’Hart in Brand’’, ‘’Alleen met jou’’, ‘’Jij bent het mooiste’’ en ‘’Hé kom Eloise’’. Ook de reacties op deze single’s waren erg goed, gezien het hoge feestgehalte in de diverse producties. Over airplay op de verschillende radiostations en TV-opnames voor diverse muziekprogramma’s had hij dan ook niet te klagen, en zijn bekendheid groeide.

Tot op de dag van vandaag is Tommy wekelijks te zien op verschillende evenementen, in diverse kroegen en feesttenten. Hier zorgt hij voor 100% feestgarantie en gegarandeerd entertainment.
April 2016 komt de singel ‘’Zing nog ‘n liedje’’uit, welke is geschreven door Carlo Rijsdijk (Helemaal Hollands) en geproduceerd door Laurens van Wessel in Studio’69 te Zegge. Deze single belooft naast een feestplaat ook een echte meezinger te worden.
Kortom, geen feest als Tommy Lips niet is geweest!

Tommy Lips boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tommy Lips zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tommy Lips wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tommy Lips. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tommy Lips te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.