Tonca Ohne Gewahr boeken?

  • Tijdsduur: 2 x 90 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.050,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden

Biografie Tonca Ohne Gewahr

Tonca Ohne Gewähr brengt volledig naar wens van de klant een totaal Duits georiënteerde show van orginal Volkstümlich, Oberkraïner, Neue Deutsche Welle, Alpenrock maar ook Schlagermusik bis zu Größten Ballermann und Apres Ski Hits. Een feest der herkenning van (h)eerlijke muziek vol bekende nummers om mee te zingen, springen en dansen of gewoon te luisteren.

Boekingen Tonca Ohne Gewähr

Een uniek showelement hierbij vormt de vier meter lange alpenhoorn. Niets is te gek tijdens deze interactieve happening waarbij het publiek actief betrokken wordt om samen een onvergetelijk feest te maken. Kortom een show die je gezien, gehoord, gevoeld, geproefd en dus beleefd moet hebben.

Stimmungskanone TONCA-OHNE-GEWÄHR staat garant voor een 100% Live DEUTSCHES MEGA POWER PARTY EVENT.

Tonca Ohne Gewahr boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tonca Ohne Gewahr zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tonca Ohne Gewahr wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tonca Ohne Gewahr. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tonca Ohne Gewahr te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.