Tonny Sjordaan boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Tonny Sjordaan

Tonny Jordaan is een feestnummer die iedereen entertaint; van embryo tot hoogbejaard. Met de gezelligste Nederlandstalige muziek; van smartlap tot "hosser". Precies zoals u ze kent van het piratenfestijn of uit de Jordaan.

Tonny Sjordaan zijn gezicht spreekt boekdelen en zal zeker een glimlach op uw gezicht brengen! Mimiek, humor, kleding en vooral uitstekende vocale kwaliteiten maken van hem veel meer dan zomaar een zanger!

Geen kapsones, maar gezellig een biertje meedrinkend is Tonny Sjordaan een graag geziene gast op vele partijtjes en locaties. Hij voelt zijn publiek moeiteloos aan, en weet als geen ander met uw gasten om te gaan.

Tonny Sjordaan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tonny Sjordaan zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tonny Sjordaan wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tonny Sjordaan. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tonny Sjordaan te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.