Tony van Boxtel boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 895,- excl. BTW

Biografie Tony van Boxtel

Liefhebbers van het Nederlandstalige lied kennen Tony van Boxtel al lang. De uit Breda afkomstige zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer zorgt. Tony weet met zijn eigen liedjes altijd het publiek "in te pakken" en voor zich te winnen.

Een echte Hollandse volkszanger met een warm stemgeluid. Met zijn albums als "De Smaak Van Liefde" en "Droom Je Dromen" had hij al zeer veel succes.

Met de singles "Met Tranen In Je Ogen Ben Je Blind" en "Viva La Vie" verwierf Tony nationale bekendheid.

Tony van Boxtel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tony van Boxtel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tony van Boxtel wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tony van Boxtel. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tony van Boxtel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.