Toverschool on Tour boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Toverschool on Tour

Toverschool on Tour is een nog nooit eerder vertoonde show met vliegende bezemstelen, toverspreuken, een magische spiegel, betoverde schatkisten en zelfs een sprekende draak. Een verbazingwekende show die inspeelt op de enorme bekendheid en de magische wereld van Harry Potter. Op ‘uw’ toverschooldag draait alles om de Magic & Mystery show die door Nederlands beste kinderentertainer Bart Juwett wordt gepresenteerd.Een showprogramma met vele spectaculaire acts, spanning, magie en veel humor.
 
Niet alleen de kinderen maar ook de aanwezige volwassenen zullen hun ogen niet geloven en kunnen volop genieten van een programma boordevol ‘special effects’, spelelementen met leuke prijzen en echte tovenarij!
 
Showprogramma
Op de ‘toverschooldag’ wordt op uw evenement een bruisend programma gepresenteerd. Een geavanceerde show die zijn weerga niet kent. In de show maakt het publiek kennis met echte toverkunst. Kinderen leren o.a. toveren zonder toverstok, toverspreuken en hoe het zit met toverdieren. Ook mogen twee kinderen proberen op een bezem te vliegen en gaat er een kind dwars door een betoverde spiegel. Er is een sprekende draak. Een hilarische buikspreekact.
 
De show zit vol met liedjes, tunes en wordt voortdurend ondersteund met achtergrondmuziek. Het is net alsof je naar een film kijkt waar je in kan meespelen! 
 
Heel bijzonder zijn ook de magische schatkisten die op het podium staan opgesteld. 10 Kinderen mogen nu echt gaan laten zien of zij daadwerkelijk kunnen toveren. Als zij hun kistje open kunnen maken zonder aan te raken, mogen zij het cadeautje uit het kistje meenemen.
 
De Toverschool on Tour duurt standaard bijna 2 uur inclusief een korte pauze maar is qua tijd in diverse configuraties te boeken.Deze show is uitermate geschikt voor theaters, scholen, bedrijfsevenementen, festivals en andere grote maar ook kleinere evenementen.Speciaal voor winkelcentra hebben wij een passend dagvullend programma.

Op het fraai- in stijl gedecoreerde – podium vindt dan ieder uur een show- & spelprogramma plaats van ca. 40 minuten.

De eerst show begint om 12.00 uur en de laatste om 16.00 uur.

Toverschool on Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Toverschool on Tour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Toverschool on Tour wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Toverschool on Tour. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Toverschool on Tour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.