Toverstokjes Terras boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Toverstokjes Terras

Onder leiding van 2 meester knutselaars, kunnen de kids op dit terras echte Toverstokjes knutselen.
Karton, slierten en frutsels liggen klaar op de tafeltjes om gebruikt te worden voor het toverstokje.
Onder begeleiding van twee echte heksen moet het ook zeker een prachtig Toverstokje gaan worden.

Naast Halloween is dit leuke Kris Kras Knutsel Terras natuurlijk ook in te zetten voor evenementen met een Sprookjes thema. Onze Heksen hangen dan hun Heksen jurk in de kast en trekken een iets lievere Sprookjes achtige outfit aan.

Standaard is ons terras voorzien van tafeltjes en stoeltjes. Ongeveer 20 kinderen kunnen tegelijkertijd knutselen. Het terras wordt afgezet met hekjes. In onze Kris Kras Knutselkar zitten alle knutselbenodigdheden die nodig zijn om de prachtige knutselwerkjes te kunnen maken.

Toverstokjes Terras boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Toverstokjes Terras zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Toverstokjes Terras wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Toverstokjes Terras. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Toverstokjes Terras te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.