Tribute To The Doors boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Tribute To The Doors

Om The Doors te eren brengt Tribute to The Doors een 2 uur durende set zoals The Doors hem zelf nooit speelde. Light My Fire, Touch Me. LA Woman, Backdoorman, Riders On The Storm, When The Music’s Over, Break On Through, Stange Days en meer.. en altijd is er ‘The End’.

Tribute To The Doors bestaat uit vijf muzikanten uit bands als o.a. De Staat en Backcorner Boogie Band. Geen enkel podium heeft nog geheimen voor deze muzikale vrienden.

Na een eerste optreden in een bomvolle zaal in Oerkroeg Schiller in Aalten, is Tribute To The Doors nu klaar voor festivals, zalen en andere toffe plekken om het publiek mee te nemen in een, zoals het door een toeschouwer omschreven werd, unieke beleving!!

Tribute To The Doors boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tribute To The Doors zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tribute To The Doors wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tribute To The Doors. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tribute To The Doors te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.