Trio Hallo Hallo boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Trio Hallo Hallo

Hallo Hallo zorgt voor de vrolijke noot op uw bedrijfsfeest, receptie, vergadering, bruiloft, verjaardag, congres, opening, personeelsfeest, barbecue, diner, tuinfeest, jubileum, lunch, brunch, borrel, presentatie, etentje, te waterlating, eerste en tweede paal. Kortom: overal!

Hallo Hallo speelt onversterkt op de vierkante meter en direct tussen de gasten. De liedjes zijn van eigen hand op oorvriendelijk niveau en op verzoek zelfs ‘op maat’ gemaakt. Hallo Hallo is ook in maritieme setting te boeken als: ‘Naar De Haaien’. Akoestisch en mobiel, dus overal inzetbaar, met als vrolijke bezetting: accordeon, banjo, contrabas en harmonieuze driestemmige zang.

Ook is het trio DE komische vaste Rotterdamse waarde binnen het City-concept “Rondje Rotterdam”,

Trio Hallo Hallo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Trio Hallo Hallo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Trio Hallo Hallo wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Trio Hallo Hallo. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Trio Hallo Hallo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.