Trobeats boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Trobeats

Bryan du Chatenier of beter bekend als DJ/Producer Trobeats, viel door zijn multi talentvolle productie skills & grote variatie in diverse muziek stijlen voor het eerst op bij rapper Ronnie Flex.

Het nummer “Red me” van Ronnie Flex met zangeres Tabitha kwam niet alleen direct op het succesvolle album REMI maar behaalde ook de gouden status (6 miljoen streams +). Trobeats was nauw betrokken bij het produceren van het Ronnie Flex album “NORI” waaruit 2 singles zijn voortgekomen beide geproduceerd door Trobeats, namelijk de titel track “NORI” en de clubbanger “4/5” die uiteindelijk dubbel platina (24 miljoen streams +) is gegaan.

Alles wat Trobeats aan raakte leek in goud te veranderen en dit was rapper Sevn Alias niet onopgemerkt gebleven. Het nummer “Big Man” van Sevn Alias geproduceerd door Trobeats werd een enorme club banger. De singel ging binnen een maand goud en behaalde uiteindelijk de platina status (12 miljoen streams +). Het succes van deze samenwerking zou overschaduwd worden door het nummer “Herres” van Sevn Alias. Een ode aan AFC Ajax, het nummer werd landelijk opgepikt door de clubscene, radio, televisie & werd zelfs afgespeeld tijdens de huldiging van Ajax in Amsterdam. Het duurde niet lang of de gehele Nederlandse hiphop scene had gehoord en was onder de indruk van zijn werk. Dit resulteerde in samenwerkingen met de crème de la crème van de muziekindustrie met namen als: Ronnie Flex, Lil' Kleine, Sevn Alias, Mula B, Tabitha, Bizzey , Kevin en vele andere.

Trobeats boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Trobeats zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Trobeats wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Trobeats. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Trobeats te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.