Truus Trut en de Terlenka`s boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW

Biografie Truus Trut en de Terlenka`s

Na het grote sukses van de vorige single "Stil en verlaten" waarmee Truus en haar broers talloze malen te horen en te zien waren op de nationale zenders, komt de familie weer met een knaller van een lied.

"Nee, ik kom niet naar huis vanacht" is opgenomen onder productionele begeleiding van John Dirne, die bekend staat om zijn produties voor diverse grote nationale en internationale artiesten, waaronder de Toppers (John gaat mee naar Moskou), Gerard Joling, De Sjonnies, Guru Josh, en wie al niet meer...
De nieuwe single klinkt dan ook als een klok en Truus en haar broers zijn bijzonder trots op het resultaat. "Nee ik kom niet naar huis vandaag" staat bovendien hoog op de playlist vanRadio NL en Alle regionale-en  piratenstations (en dat zijn er honderden).

De single werd reeds tweemaal uitgeroepen tot kroegkneiter bij de Tros en Radio 2

Naast de eigen liedjes brengt Truus allerlei vaderlandse meezingtophits, van Corry Konings, Bonnie st. Claire, Henk Wijngaard, Koos Alberts, Willy en Willeke, tot André Hazes, e.v.a.

Om de sfeer van de avond recht te doen wordt de podiumaankleding geheel in oerhollandse, stijl gehouden.

Truus Trut & de Terlenka's; Voor als het écht feest mag worden!

Truus Trut en de Terlenka`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Truus Trut en de Terlenka`s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Truus Trut en de Terlenka`s wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Truus Trut en de Terlenka`s. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Truus Trut en de Terlenka`s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.