Tv Sint Show boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: excl. reiskosten

Biografie Tv Sint Show

Sinterklaas heeft Ricardo en zijn 2 TV-Pieten op pad gestuurd om voor zijn favoriete tv programma echte ‘live’ uitzendingen te maken in Nederland! Een splinternieuw interactief podiumprogramma waarin Ricardo en zijn pieten de aanwezige bezoekers, op een ongedwongen manier, laten dansen, zingen, springen en betrekt bij de spel onderdelen van deze tv-show op locatie! De regie ligt volledig in handen van de kinderen! De grote Sinterklaas doordraai show, de Sinterklaas Quiz en de grote danswedstrijd zijn slechts enkele onderdelen van deze geweldige live-show!

Ricardo is bekend als Kids DeeJay van o.a. het grote Hitz voor Kidz concert in de Heineken Music Hall en van de KidHitzShow waarmee hij samen met zijn mascottes
Kiki & Jojo al vele locaties in Nederland heeft bezocht! Al jaren is Ricardo actief als Kids Deejay en presentator op kleine en grote kids evenementen. De ‘TV Sint Show’ is een super leuk en modern programma  waarbij de kinderen gegarandeerd niet stil zullen zitten!

Tv Sint Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tv Sint Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tv Sint Show wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tv Sint Show. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tv Sint Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.