Twips boeken?

Foto: Bop Mulder
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.

Biografie Twips

Hip met 'n twist!

Twips! is vrolijk, onstuimig en gezellig. Twips is ouderwets veelzijdig, geroutineerd en enthousiast. En Twips is vernieuwd, met een jong en fris repertoire en een bijpassende restyling. Maar Twips is vooral een trio dat staat als een huis, met een verrassende presentatie.

Twips! speelt niet alleen vóór, maar liefst ook mét het publiek. In een show waarin je voortdurend op het verkeerde been gezet wordt speelt het trio met muziek vanaf de jaren nul tot nu, met de nadruk op hip & hedendaags.

Twips! speelt op authentieke instrumenten een hip en herkenbaar repertoire. Rihanna, Avicii,  Adele, Robbie Williams, Britney Spears, Caro Emerald, ze kunnen allemaal langskomen, maar dan wel in een spetterend nieuw jasje. Up-tempo verandert in cool jazz, een nummer dat u kent als ballad is nu rockabilly, de lyrics zijn opeens in het Nederlands, een brave evergreen is veranderd in een vette parodie: het Nederlandse antwoord op acts als Ben l’oncle Soul en The Baseballs!  Met dit verschil: Twips heeft het enorme repertoire achter de hand waarmee de heren al sinds jaar en dag door het land trekken, van enthousiaste meezingers tot sappige smartlappen of romantische serenades. Heeft u een verzoekje? Franse chansons, Cubaanse bolero’s, Ierse drankliederen, u kunt het zo gek niet verzinnen of de heren spelen het à la minute voor u.

Twips! speelt akoestisch-mobiel tussen de gasten. Door het uitgebreide repertoire is Twips! ook een uitstekende act voor internationale gelegenheden. Voor een Engels-, Frans-, Duits- of Spaanstalig publiek draait Twips! z'n hand niet om. Waar u ook vandaan komt, bij Twips! voelt u zich helemaal thuis…

Twips boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Twips zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Twips wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Twips. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Twips te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.