Two Crooks boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Two Crooks

Ondertussen kent heel clubbend Nederland Two Crooks. Enorme hits met views en plays tot ver in de miljoenen. En met genoeg materiaal op de plank om dit de komende jaren vol te houden, maar zeer waarschijnlijk nog groter te maken. De drive achter de Crooks kwam van Brian. Hij heeft oog voor talent, oor voor muziek en een doeltreffende smaak als het gaat om uitstraling. Zoveel, dat hij vond dat Two Crooks er anders moest uit gaan zien. Two Crooks werd al gedragen door de creatieve kant van Brian, maar ook de zakelijke aspecten nam hij voor zijn rekening. En dat liet hem inzien dat hij in zijn eentje al Two Crooks tegelijk is.

De hit single van Two Crooks ‘Meisjes Blijven Meisjes’ met Ronnie Flex, Frenna(SFB) en Emms(Broederliefde) heeft inmiddels meer dan 12 miljoen plays op Youtube. Voor de single heeft Two Crooks onlangs een Gouden Plaat ontvangen. Ook de nieuwe single ‘Op en Neer’ van Two Crooks is een regelrechte hit. De single kan elk moment de 4 miljoen plays op Youtube aantikken. Ook voor deze single heeft Two Crooks inmiddels een Gouden Plaat ontvangen.

Two Crooks boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Two Crooks zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Two Crooks wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Two Crooks. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Two Crooks te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.