Typetje Stephan Wust boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Typetje Stephan Wust

Als artiest breng ik een lach op ieders gezicht. Hiervoor kruip ik in de huid van inmiddels meer dan 40 verschillende personages en speel deze op een ludieke, maar soms ook op een Stephan Wüstserieuze manier . Hoe ludiek of serieus, is altijd afhankelijk van de wens van mijn opdrachtgevers.
In principe is alles mogelijk. En vindt u niet het typetje waar naar u op zoek bent…? Dan behoort maatwerk altijd tot de mogelijkheden. Veel van mijn standaard personages zijn door maatwerk tot leven gekomen.

Beurzen, bruiloften, braderieën, bedrijfsfeesten, openingen, promoties, enzovoort

Op ieder evenement geven mijn personages net dat stukje toegevoegde waarde wat voor u belangrijk is om het succes te behalen waarnaar u streeft. Het acteerwerk is altijd aangepast aan de omgeving en afgestemd op uw behoefte. Door actief, creatief,  interactief en ad rem te zijn onderscheid ik mij van andere artiesten.  Mijn inmiddels 15 jaar lange professionele ervaring als acteur, artiest en presentator is een goede indicatie voor een succesvol evenement!

Typetje Stephan Wust boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Typetje Stephan Wust zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Typetje Stephan Wust wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Typetje Stephan Wust. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Typetje Stephan Wust te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.