Uw Bedienend Personeel boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Uw Bedienend Personeel

U kunt rustig blijven zitten.. Deze neven zijn obers met een vlekkeloos cv. Waaruit blijkt dat ze van goede huize komen en ook de etiquette is geen vreemd begrip voor deze heren..

Al tekent chaotiek de boventoon... Een fles wijn openen is al te moeilijk voor de twee. Probeer er maar niet op te letten, ze bedoelen het goed.. Zin in iets lekkers? Breng het subtiel, voor ze zich persoonlijk aangevallen voelen. Een ergere bediening kunt u zich bijna niet voorstellen. De obers openen uw event, met hun eigen huisregels en het doornemen van de etiquetten. Vervolgens tracteren zij uw gasten op een speciale dance-act en wordt er gezorgd dat iedereen zijn of haar stijfheid verliest. Met voedsel wordt niet gerotzooit.. waarmee wel? Ontdek het door ze uit te nodigen!

Waarvoor inzetbaar
Deze typjes zijn onder meer inzetbaar tussen de gasten. Zij helpen met serveren en/of het openen van het buffet. Helpen bij de garderobe, etc. etc. Dit alles op eigenwijze eigen wijze! Mocht er een speech gehouden moeten worden.. dit doen zij zonder blikken en blozen.

Uw Bedienend Personeel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Uw Bedienend Personeel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Uw Bedienend Personeel wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Uw Bedienend Personeel. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Uw Bedienend Personeel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.