Vajen van den Bosch boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Vajen van den Bosch

Vajen woont samen met haar ouders en jongere zusje Venna in het Brabantse Oijen. Ze begon haar zang carriere op 10 jarige leeftijd door auditie te doen voor The Sound of Music. Ze werd uit 2000 kinderen gekozen om te zingen in 1 van de 6 groepen van de Von Trapp families. Vajèn zat in het groepje die de naam 'De Dorewietjes' had. Vajèn mocht samen met haar groepje in het televisie programma, 'The Show of Music', dat bij de AVRO werd uitgezonden, optreden.

Een jaar later speelde Vajèn de rol van Esther in de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Zij stopte eerder met die musical voor een auditie voor de rol van Jane Banks in de musical Mary Poppins. Die rol mocht ze spelen van juli 2010 tot en met maart 2011. Na Mary Poppins werd Vajèn gevraagd voor de hoofdrol in de musical Droomvlucht. Hiervoor hoefde zij geen auditie te doen.

Vajèn verwierf bekendheid door haar deelname aan het programma The Voice Kids. Tijdens de 'Blind Audition' zong zij het nummer, 'The Climb' van Miley Cyrus. Marco Borsato draaide al na een paar seconden zijn stoel om, de andere coaches volgde maar uiteindelijk koos Vajèn toch voor Marco. Haar auditie werd op Twitter bejubeld door bekende Nederlanders en ze werd direct titel favoriet. In de battles moest ze het opnemen tegen haar teamgenoten Eline Smits en Serena Bos.

Vanwege het schone uiterlijk van de drie jonge dames kreeg de battle de bijnaam: ‘de mooie meiden battle’. Vajèn won de battle en in de sing-off die daar direct opvolgde werd ze door haar team coach Marco Borsato verkozen om in de finale te zingen. De finale heeft plaats gevonden op 23 maart 2012 en Vajèn werd daarin tweede, ze verloor van Fabiënne Bergmans.

Vajen van den Bosch boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vajen van den Bosch zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vajen van den Bosch wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vajen van den Bosch. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vajen van den Bosch te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.