Van Dansewinkel boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Van Dansewinkel

Van Dansewinkel presenteert op ludieke wijze herkenbare muziek met karakteristieke 2-stemmige zang, volop entertainment, interactie met het publiek en een aanstekelijk enthousiasme. Dit alles is geheel mobiel en altijd direct speelklaar.

Voor het uitvoeren van de muzikale werkzaamheden maakt Van Dansewinkel gebruik van het nieuwste Jaspers en Vermeer speeltje: De Kliko- installatie. De Kliko is onder meer uitgerust met een actieve speaker-box en is voorzien van een accu-unit. Hiermee is een direct speelklare, mobiele geluidsset gecreëerd.

De video’s geven een goede indruk van de uitstekende geluidskwaliteit van deze muzikale kliko en het volledig ontbreken van opbouwtijd. De kliko gaan we naast onze succesvolle muziek-kar gebruiken als het zo mogelijk nog meer handzame en net iets meer ludieke alternatief. Deze installatie speciaal ontwikkeld voor straatoptredens en het opluisteren van themafeesten maar is evengoed geschikt voor op het podium en in de kroeg, receptie, bedrijfsfeestje en noem maar op!

Van Dansewinkel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Van Dansewinkel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Van Dansewinkel wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Van Dansewinkel. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Van Dansewinkel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.