Van Eigen Bodem boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 1.795,- excl. BTW

Biografie Van Eigen Bodem

Van Eigen Bodem is een mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel live. In het Nederlands, in het Engels, de klassiekers van toen en de hits van talenten van NU. Bløf, Marco Borsato, Kane, Nielson, Doe Maar, Armin van Buuren etc. En ook Guus Meeuwis en André Hazes komen voorbij… Alles kan zolang het van eigen bodem is. De band Van Eigen Bodem is een echte live band. Ideaal voor een gezellige avond in de kroeg maar ook te gek voor een dampend feest in een zaal, de feesttent, tijdens een festival of op het plein.

Het plezier en enthousiasme spat van het podium en dat maakt Van Eigen Bodem niet alleen prettig om naar te luisteren maar ook om naar te kijken.

Van Eigen Bodem boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Van Eigen Bodem zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Van Eigen Bodem wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Van Eigen Bodem. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Van Eigen Bodem te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.