Vangrail boeken?

  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 4.100,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. geluid tot 750 pers. € 4500,- excl.

Biografie Vangrail

Het publiek gaat volledig los en de band maakt een onuitwisbare indruk - van dorp tot stad, van Friesland tot België. Terecht dus dat Vangrail is uitgeroepen tot de live sensatie van 2013! De ingrediënten zijn simpel: de mooiste en bekendste covers gestoken in de welbekende Vangrail-jas.

Vangrail speelde in 2012 op zo'n 90 uiteenlopende festivals, tentfeesten en podia. Een jongensdroom die uit komt! In de nieuwe show wordt het publiek keer op keer in extase gebracht door een wervelwind (mash-up) van complete klassiekers en de meest uiteenlopende hits. Vijf getalenteerde en enthousiaste muzikanten plus het geweldige brede bereik van zanger en top entertainer Raynaud Ritsma brengen een overweldigende show vol energie. Een feest en spektakel waar nog lang over gesproken zal worden!
 

De band werkt naast haar wervelende covershow ook vol passie aan eigen werk. Singles als Ik Hunker Naar Jou, Ik Mis Je, Liefdesleger, Heerlijke Heerlijkheid, Leven na de Liefde en nog vele andere kwamen stuk voor stuk in de Top 100. Radiomakers geven veel lovende kritieken en daar is de band maar wat trots op!

Vangrail laat uw gasten genieten van de eerste tot laatste noot. Met een speciale VR-formule voor bedrijfsfeesten en besloten feesten bezorgt Vangrail jong en oud een avond om niet snel te vergeten. Een gewone band kan altijd nog. Dus.. Vangrail? Echt wel!
 

Vangrail speelde o.a. voor/op:

4daagse Nijmegen - Philips - Oerrock Festival - Glemmer Festival – Graspop -  Zomerfeesten St. Isidorushoeve - Schouwburg De Harmonie – Flaeijelfeest - Rodernacht - Zaal Bruins - Corso Vollenhove - Kermis Langeraar - Volksfeest Varsseveld - SneekWeek - PC Franeker - Oranjenacht Gouda - Indoor MusicFestival – Oranjefeest Zeeland – De Witte Kerk Roermond – Carnaval Son en Breugel etc...

Vangrail boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vangrail zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vangrail wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vangrail. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vangrail te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.