Veldhuis en Kemper boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Veldhuis en Kemper

Veldhuis en Kemper bestaat uit Remco Veldhuis en Richard Kemper. Hun wortels liggen in de reclamewereld en zodoende zijn ze enigszins vreemde eenden in het theater. En hoewel dat met de dag minder wordt, helemaal wennen zal het wel nooit.

Eind '99 schreef Veldhuis en Kemper zich 'voor de grap' in voor een cabaretfestival. Een paar maanden en 6 optredens later eindigden ze tot hun eigen verbazing op de tweede plaats van Cameretten, direct na Marc-Marie Huijbregts. Vanaf dat moment hebben Veldhuis & Kemper de smaak definitief te pakken. Inmiddels is de als eenmalig bedoelde tirade uitgegroeid tot het avondvullende programma 'Half zo Echt'. De reclamewereld, waar de 'roots' van Veldhuis & Kemper liggen, staat nu niet bepaald bekend om z'n erudiete en genuanceerde blik op zwaarwichtige thema's. Als het om relaties gaat - en dat gaat het in 'Half zo Echt' - schuwen Veldhuis & Kemper de confrontatie met de ontnuchterende werkelijkheid dan ook niet. NRC Handelsblad noemde hun debuutprogramma zelfs 'de mannelijke variant van Sex and the City'....

Boekingsmogelijkheden:

Liedjesprogramma. Gedurende 30 minuten brengen Veldhuis & Kemper een programma waarin zij hun grootste hits alsmede nummers van hun nieuwe plaat ten gehore zullen brengen. Tussen de nummers door zal er uiteraard een kwinkslag worden gemaakt in de sfeer van cabaret. 'Show op Maat'.

Op aanvraag kunnen Veldhuis & Kemper een cabaretshow op maat maken.
Deze op maat gemaakte shows zijn altijd op aanvraag en verschillen per show qua inhoud en tijd.

Veldhuis en Kemper boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Veldhuis en Kemper zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Veldhuis en Kemper wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Veldhuis en Kemper. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Veldhuis en Kemper te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.