Vet Coole Sint Show boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Vet Coole Sint Show


Diego, De coolste Piet van Nederland & Bart Juwett, De leukste kinderentertainer van Nederland presenteren de nieuwste sensatie voor Sinterklaasfeesten! VET COOLE SINTSHOW

Een complete Sinterklaasvoorstelling met DIEGO, BART JUWETT, SINTERKLAAS en maar liefst 6 PIETEN.
 
We gaan natuurlijk nog niet verklappen wat er allemaal gaat gebeuren in de show, maar wel kunnen we zeggen dat het een groot spektakel zal worden. Met nieuwe en bekende liedjes van Diego.

Bart zal natuurlijk zijn buikspreekkunsten vertonen. De kinderen zullen vooral veel mee kunnen doen.

Het geheel in een prachtig decor en voorzien van goed geluid. Een vijf kwartier durende show met natuurlijk SINTERKLAAS!

Vet Coole Sint Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vet Coole Sint Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vet Coole Sint Show wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vet Coole Sint Show. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vet Coole Sint Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.