Veul Gere boeken?

  • Tijdsduur: 25 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW

Biografie Veul Gere

C.V. Veul Gère is een jonge carnavalsvereniging uit Kruikenstad (Tilburg). Met hitsingles als De Gròzzie van mèn Buurvrouw (derin, deruit), Wa trèkte oan, Liever schuin erin dan recht d'r neffe, Speciaole Friekendèl en hun nieuwste hit Solo heeft C.V. Veul Gère zich als echte carnavalsband op de kaart gezet!

In vele zalen, café's, feesttenten en op zomerfestivals zijn de heren van Veul Gère geen onbekenden meer. Bij de optredens zingt Veul Gère een medley van verschillende carnaval nummers waarmee iedereen uit z'n dak gaat!

Veul Gere boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Veul Gere zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Veul Gere wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Veul Gere. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Veul Gere te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.