Vieze Jack boeken?

Vieze Jack Boeken | Vieze Jack Inhuren voor een optreden? Twilight
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Optredens na 1-3-2020 € 2495,- excl.

Biografie Vieze Jack

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn ongenuanceerde grappen en charmante verschijning weet hij iedereen om zijn vinger te winden. Zijn hit ‘Captain Jack’ is meer dan 4 miljoen keer bekeken op YouTube en was de nummer 1 carnavalskraker van 2016.

Boekingen Vieze Jack

Na het lanceren van zijn hits ‘Brandweerman Jack’ (2017) en ‘Stuntpiloot Jack’ (2018) is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia. Ook in 2019 dendert Jack in sneltreinvaart op de hitlijst af met  “De Jack Express”. Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen die hij gebruikt om met het publiek interactie te maken. Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een hand omdraai de zaal plat. Natuurlijk neemt Jack altijd zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas!

Vieze Jack boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vieze Jack zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vieze Jack wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vieze Jack. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vieze Jack te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.