Vieze Jack boeken?

Vieze Jack Boeken | Vieze Jack Inhuren voor een optreden? Twilight
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: incl. 2 danseressen

Biografie Vieze Jack

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn ongenuanceerde grappen en on-charmante verschijning weet hij iedereen om zijn vinger te winden. Na het lanceren van zijn hits Ik ben Jack (2013), Derin Deruit (2014) en Jump 4 Jack (2015) is Jack niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia. Zijn hit Captain Jack is meer dan 3 miljoen keer bekeken op Youtube en was de carnavals kraker van 2016.

In 2017 kwam hij wederom met een hete feestknaller als Brandweerman Jack. Stook het vuurtje lekker op, want Jack brandt van verlangen om jouw brandje te komen blussen. Tijdens het interactieve optreden haalt Vieze Jack verschillende slachtoffers uit het publiek die hem mogen assisteren tijdens dit onvergetelijke optreden. Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen die hij gebruikt om met het publiek te interacteren. Met meer dan 10 jaar fulltime podiumervaring, speelt Jack in een hand omdraai de zaal plat.

Vieze Jack boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vieze Jack zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vieze Jack wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vieze Jack. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vieze Jack te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.