Viktor Brand boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Viktor Brand

Alweer ruim vijftien jaar presenteert Viktor Brand de meest uiteenlopende programma’s op SBS6. Dat begon bij Hart van Nederland en Het nieuws.

Via de wegen van Hart van Nederland en Het Nieuws kwam Viktor langzaam in aanraking met presenteren. Hij presenteerde in 1997 bij RTL 4 het programma Tennis Report, dat in 1998 een vervolg kreeg bij SBS 6 onder de naam Game Set and Match. Na verloop van tijd ging Brand bij SBS 6 ook andere programma’s presenteren als Temptation Island, Red Bull Air race, Formule 1 en voetbal.

Viktor presenteerde van maart 2003 tot en met september 2012 de vroege editie van Shownieuws. Door de jaren heen vormde hij met onder anderen Gerard Joling, Patty Brard en Evert Santegoeds een presentatieduo.

Momenteel werkt Viktor aan het programma voor SBS6, ‘Wat ben je waard’. Dit is vanaf voorjaar 2014 te zien zijn bij SBS6.

Viktor is een veel gevraagd presentator voor bedrijfsevenementen en sport events.

Viktor Brand boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Viktor Brand zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Viktor Brand wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Viktor Brand. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Viktor Brand te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.