Village People boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Village People

Met meer dan 65 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, waren de Village People eind jaren zeventig een waar fenomeen. Hun hits waren het overbekende “YMCA”, “In Hollywood”, “In the Navy” en “Go West”. De groep wint vele awards en blijft de jaren erna doortouren.

Binnen no-time zetten de mannen van Village People ieder event helemaal op zijn kop zetten. Sexy show van ca. 25/30 min. en dan foto's..... Gillende meiden is heel normaal voor hen. En iedereen zingt gegarandeerd mee met YMCA, In the navy etc...!

Village People boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Village People zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Village People wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Village People. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Village People te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.