Vincent Bijlo boeken?

Foto: Marcel-Koeleman
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Vincent Bijlo

Een kleine twintig jaar geleden, in 1988, won Vincent Bijlo de publieks- en persoonlijkheidsprijs op het Leidse cabaretfestival. Sindsdien staat hij bijna ieder jaar met een nieuwe cabaretvoorstelling op de planken. Hij schrijft driemaal per week een column voor het AD, hij heeft al drie boeken op zijn naam staan en hij werkt regelmatig mee aan tv-programma’s.

Als dagvoorzitter op een symposium of congres zet hij al zijn toneel- en tv-ervaring in om de geboden informatie beter over te dragen. “Een bijeenkomst kan behoorlijk saai zijn. Daarom leid ik sprekers goed in en uit, ik maak bruggetjes en ik stel hen gerichte vragen. In live tv-programma’s heb ik gesprekken aan het eind van de uitzending samengevat. Dat kan ik ook op een congres. Ik de informatie van sprekers en zorg dat het beklijft. Nu gaan mensen na een congres te vaak naar huis met een leeg gevoel. Het is jammer als de kennis niet wordt overgedragen.

Ook kan ik een voorstelling op maat maken om de inhoud nog beter uit de verf te laten komen.” Bijeenkomsten over beleidsvraagstukken, bijvoorkeur in de non-profitsector of de zorg hebben Bijlo’s voorkeur. Geen wonder, want hij is ook politiek actief, als lijstduwer bij de verkiezingen in 2006 en als assistent van de gemeenteraadsfractie GroenLinks/PvdA in zijn woonplaats.

“Ik richt mij vooral op beleid maken. Dat is veel interessanter dan de koehandel tussen partijen.” Voorlopig wil hij de politiek nog niet in. Eerst uitrazen op toneel. Sprekend.

Vincent Bijlo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vincent Bijlo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vincent Bijlo wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vincent Bijlo. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vincent Bijlo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.