Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo

Onze Voetbal Jongleur is niet de eerste de beste jongleur. Meervoudig Nederlands Kampioen Jongleren Marco Bonisimo verzorgt spectaculaire voetbalshows van 2 tot 50 minuten. Met charme en plezier weet hij met gemak het hart van uw publiek te stelen.
Marco jongleert met 5 voetballen

Hebben de meeste voetbalelftallen al moeite om 1 bal in het team te houden, Marco jongleert en manipuleert er schijnbaar zonder moeite 5. Met een show of een presentatie wordt uw publiek razendsnel meegenomen in een wereld van verbazing en plezier. Mogelijk in (uw) sporttenue, met een casual uitstraling of in pak.

 Inzetbaar tijdens openingen, bedrijfsfeesten, (sport)gala's, straattheaterfestivals en workshops.

Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.