Waar is Sinterklaas? boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 645,- excl. BTW

Biografie Waar is Sinterklaas?

Ria Roze en Wil Weetikveel zijn op uw evenement aangekomen en wachten samen met uw kinderen op de komst van Sinterklaas. Na een tijdje komen Ria en Wil erachter dat de Sint er eigenlijk al had moeten zijn.... Dat vraagt om een plan om te zorgen dat de Sint zeker te weten langskomt. Met de meest creatieve oplossingen gaan ze hier samen met de kinderen wel voor zorgen!

Deze voorstelling wordt gespeeld door 2 vrolijke clowneske typetjes en is ideaal in te zetten als voorprogramma, voordat de Sint komt. Uiteraard zorgen we voor een soepele overgang tussen onze voorstelling en de komst van de Sint.

In dit interactieve theater worden de kinderen optimaal betrokken. Er wordt er geschreeuwd, gezongen en gedanst. Een voorstelling waarin kinderen helemaal opgaan in het verhaal en geen aandacht meer hebben voor iets anders dan wat er op of rond het podium gebeurd...

Waar is Sinterklaas? boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Waar is Sinterklaas? zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Waar is Sinterklaas? wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Waar is Sinterklaas?. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Waar is Sinterklaas? te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.