Wahnsinn boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Wahnsinn

WAHNSINN, de naam is allesomvattend: 9 topmuzikanten die een waanzinnige muzikale show ten gehore brengen.

Van polka tot pop, bij een avond Wahnsinn komt het allemaal aan bod in een show die is opgebouwd uit muzikale toppers. Het repertoire kenmerkt zich als Volkstümlich, Schlager, prikkelende accordeon sounds, Alpenparade, Glansparade, Polka en Steirisch. Van Apres-ski tot Feestmuziek, van Polka tot Golden Oldie!

Tijdens een optreden van Wahnsinn gaan alle remmen los. Geen dansvloer blijft onberoerd en al menig feestpaviljoen is omgetoverd tot een megafestijn dat zijn weerga niet kent. Tot in de late uurtjes aan toe. Niet voor niets is ons motto:

Wahnsinn staat voor Polka Party Powerrr ohne Ende!

Wahnsinn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wahnsinn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wahnsinn wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wahnsinn. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wahnsinn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.