Wandelende Tafel boeken?

  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Wandelende Tafel

Miss Mable is een opzienbarende verschijning. Met haar jurk van bijna 2 meter breed is zij een echte opvaller. Dit is met recht een opzienbarende animatieact met klasse.
Onze animator Miss Mable wandelt met haar ‘table’ tussen uw publiek.
Kiest u voor een serveerster met allure en een jurk vol entertainment of wilt u een mobiele waarzeggende Miss Mable met haar ‘table’ vol tarot kaarten en draken?

Wanneer u voor de serveerster kiest houdt u er dan rekening mee dat u zelf zorg draagt voor
een passende tractatie.

Wandelende Tafel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wandelende Tafel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wandelende Tafel wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wandelende Tafel. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wandelende Tafel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.