Waterproof Shampoo boeken?

De band Waterproof Shampoo boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.695,- excl. BTW

Biografie Waterproof Shampoo

Ben je meer een rocker of juist van de popmuziek? Ga je het liefst helemaal los op de happyhardcore hits van toen of toch liever de gouwe ouwe Nederpop? Wat nou als we alles door elkaar gooien!

Trek je dansschoenen maar uit de kast en breng je zangstem mee want Waterproof Shampoo sleurt je de dansvloer op met hits uit allerlei stijlen en tijdperken! Je wilt afwisseling? Je wilt verpletterd worden door de strakste zo-die-had-ik-niet-zien-aankomen hits, verbluffende medley’s, uit-volle-borst momenten en ritmische drumshow taferelen? DOEN WE!

Waterproof Shampoo is beschikbaar voor allerlei soorten gelegenheden. Denk aan openbare gelegenheden als poppodia, festivals en café’s en besloten gelegenheden als bedrijfsfeesten en bruiloftspartijen. Met een variërende setlist uiteenlopend van pop en Rock van de afgelopen 30 jaar naar bijvoorbeeld gouwe ouwe Nederpop weet frontman Thijs het publiek op zn hand te krijgen en deze op te zwepen en te laten dansen, zingen en feesten! Voor de band is interactief contact met het publiek en het brengen van de juiste vibe het hoogste doel, maar het eigen plezier is minstens zo belangrijk en merkbaar vanaf de eerste minuut! Dat zie je, dat hoor je, dat voel je! Waterproof Shampoo, voor hem en haar, voor ieder feest-type! Not a chance you won’t dance!

Waterproof Shampoo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Waterproof Shampoo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Waterproof Shampoo wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Waterproof Shampoo. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Waterproof Shampoo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.