Weslo boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Weslo

Van het epicentrum van het Amsterdamse nachtleven tot de beste en gezelligste festivals door heel Nederland; Weslo is werkelijk waar overal een graag geziene gast met zijn goedlachse energieke optredens. Met meer dan 10 jaar aan ervaring achter de draaitafels vuurt hij moeiteloos in rap tempo de beste Classics, R&B, House, Trap, Pop en Hiphop op zijn publiek af. Op zijn CV pronken dan ook niet voor niets optredens op o.a. Mysteryland, Amsterdam Open Air, Solar, Latin Village, Wish Outdoor, 7th Sunday, voorprogramma’s van grote sterren als Miley Cyrus en Mariah Carey én radio optredens bij Radio 538 en SLAM!  

Ook in de studio weet Weslo de juiste knoppen te raken. In 2017 scoorde hij een hit samen met Lil’ Kleine met ‘Je Gaat Zo Dik' en bracht hij samen met Ome Omar de track ‘Jamanbroer’ uit op Noahs Ark. Daarnaast is de kans groot dat je zijn ‘Vakantie’ remix met Yung Internet of ‘JA’ remix van Bizzey met regelmaat voorbij hebt horen komen.

Weslo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Weslo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Weslo wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Weslo. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Weslo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.