Wesly Bronkhorst boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW

Biografie Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst is een talentvolle artiest met 1 grote passie: zingen. En met succes. Hij stond al op menig groot podium o.a. tijdens het Jordaanfestival, de Amsterdamse avond in de Jaap Edenhal en de viering van 100 jaar Albert Cuyp in Carre. Vol overgave brengt hij een mix van vrolijke en herkenbare Hollandse en Engels talige liedjes.

Het repertoire van Wesly Bronkhorst bestaat o.a. uit André Hazes, Peter Beense, Tom Jones, vele toppers & medley's van o.a. René Froger, Gordon & Gerard Joling en uiteraard zijn eigen repertoire. Met het uitbrengen van zijn eerste single voorjaar 2006, “De zon die schijnt” een Portugees lied met een tekst van Wesly, wordt de aandacht getrokken van een team van professionals uit de muziekindustrie. Zijn eerste album zal worden geproduceerd door het team van CAT music die o.a. bekend staan om hun geweldige bijdrage aan het Nederlandse Lied met hits als "’n Beetje verliefd", "Kleine jongen" e.v.a.

Zijn krachtige stem met gevoel en passie voor het zingen, het plezier als hij zijn vrolijke liedjes zingt in combinatie met zijn perfecte gevoel voor zijn publiek maken hem tot een ras entertainer die met volle overgave elk optreden tot een feest maakt.

Het Hollandse Lied heeft er een Topper bij, hij heet…. WESLY BRONKHORST.

Wesly Bronkhorst boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wesly Bronkhorst zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wesly Bronkhorst wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wesly Bronkhorst. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wesly Bronkhorst te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.