Wheel Sensation boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Wheel Sensation

Duo-Show
De wereld kampioenen presenteren een artistieke show op het hoogste niveau. De bewegingen in het rad zijn gecombineerd met acrobatische elementen. Een samenspel van de kracht van de man en de elegantie van de vrouw! Dynamisch smelten de artiesten samen door samen in één rad of synchroon met twee raderen te rollen. De constante beweging creëert een dynamische choreografie met constante veranderingen in impressies.

De Duo Show wordt gedaan door twee artiesten en kan zowel bestaan uit het element rechtuit en spiralen met optioneel spectaculair vuurwerk.

Solo-Show
We bieden een sensationele acrobatische en adembenemende show aan – Rhönrad op zijn best! U kunt kiezen tussen twee uiterste. Een gracieuze en elegante optreden van Laura of het krachtspel tussen Boy en zijn rad. We combineren beide elementen in het rad op het hoogste niveau samen met gymnastiek en acrobatiek.

De Solo Show wordt gedaan door één artiest in één rhönrad en kan zowel bestaan uit het element rechtuit en spiralen met optioneel spectaculair vuurwerk.

De shows welke te boeken zijn: German Wheel, Cyr Wheel, Aerial Silks, Aerial Hoop, Aerial Straps, Partner Acrobatiek, Handstand Acrobatiek, Silks & Cyr, Paaldans, Cube en meer!

Wheel Sensation boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wheel Sensation zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wheel Sensation wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wheel Sensation. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wheel Sensation te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.