Wicked Jazz Sounds boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Wicked Jazz Sounds

Wicked Jazz Sounds, wie kent ze niet? Het succesvolle collectief onder leiding van ‘Godfather’ Phil Horneman is al op menig grote, toonaangevende nationale- en internationale festivals te zien geweest, hebben vrijwel altijd uitverkochte clubavonden in Amsterdam.

Wicked Jazz Sounds heeft onder andere landelijke bekendheid gekregen met het uitbrengen van al vier compilatiealbums. Dit jaar wordt echter het jaar van de muzikanten uit de Wicked Jazz Sounds familie en eigen geproduceerde beats. Inspiratie voor hun tracks halen ze uit nieuwe acts als Amy Winehouse maar ook uit oude helden als Herbie Hancock. Het resultaat varieert van superswingende funk, soul en hip hop tot aan broken-beat, house en zelfs drum&bass!

In de loop van 2008 zal het eerste artiestenalbum in de schappen liggen. Logisch gevolg: een wicked tour door heel Nederland met de te funky ‘Wicked Jazz Sounds Live Band’. Net als je dacht dat het niet swingender kon...
Met deze band zullen ze ongetwijfeld nog meer soul, funk, jazz, dance en pop zieltjes voor zich winnen.

Of het nu als dj-set is, op een besloten bedrijfsfeest of als live act in je club of op je festival: het motto ‘Where Jazz meets Dance’ viert hoogtijdagen!

Wicked Jazz Sounds boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wicked Jazz Sounds zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wicked Jazz Sounds wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wicked Jazz Sounds. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wicked Jazz Sounds te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.