Wild Geraas boeken?

Foto: Wim Lanser
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.500,- excl. BTW
  • Opmerking: Met Jochem van Gelder

Biografie Wild Geraas

Wild Geraas is zingen en springen met Jochem van Gelder op alle hits van zijn met goud beloonde CD Wild Geraas!

Jochem van Gelder en Sinterklaas hebben een klik. Na het verschijnen van Jochem's met goud bekroonde Sinterklaas CD's gaat Jochem ook het theater in voor een geweldige interactieve Sinterklaasshow 'Het Grote Sinterview'.

Jochem is te boeken als tape act. Hij brengt dan 30 minuten repertoire van zijn swingende Sintsongs. Ideaal als inleiding van een Sinterklaasintocht of -show. Eventueel gevolgd door een kort interview van Jochem met de Sint.

 

Wild Geraas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wild Geraas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wild Geraas wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wild Geraas. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wild Geraas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.