Willie Wartaal boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Willie Wartaal

Ras-entertainer Willie Wartaal begon zijn carrière in de spotlights in Portugal, waar hij tot 2004 als dj de clubs onveilig heeft gemaakt. Van serieuze House clubs tot toeristische meezing tenten, er is geen club in de Algarve waar Willie niet het dak vanaf heeft gedraaid.

Na zijn terugkomst in Nederland richten Willie samen met Vieze Fur en P. Fabergé het beruchte raptrio De Jeugd Van Tegenwoordig op, dat al met zijn eerste single, 'Watskeburt', een ongekend succes had. Zes weken op nummer 1 in de Nederlandse hitlijsten en ook een Top 10 notering in België. Het album 'Parels Voor De Zwijnen' werd door critici geprezen als het beste Nederlandse Hip Hop album allertijden en overladen met prijzen en awards, o.a. een 3FM Award, Edison en MOBO Award.
Door dit succes en de spraakmakende optredens van De Jeugd Van Tegenwoordig begonnen al snel de aanbiedingen voor TV-optredens binnen te stromen. Quasi docu-soap 'Hard Gaan' was de eerste in een lange rij programma’s waar Willie en de overige leden van De Jeugd Van Tegenwoordig bij betrokken waren. Er volgden er meer, zo is  'De Jeugd Van Tegenwoordig Op Hun Best' te zien geweest bij BNN en is inmiddels de talkshow Wartaal Live begonnen, ook bij BNN. 

Maar het is nog niet genoeg, de altijd goedlachse Willie draait als DJ in toonaangevende clubs als Paradiso, Bitterzoet, Rain en Sugar Factory. Zijn stijl is lastig te vangen onder één noemer, zeker is dat het een energieke, aanstekelijke mix van House, Hip Hop, Funk, Electro, Soul en R & B is, die geen dansvloer onberoerd zal laten!

Willie Wartaal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

/www.youtube.com/embed/RbtgRzYwRU8

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Willie Wartaal zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Willie Wartaal wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Willie Wartaal. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Willie Wartaal te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.