Wouter Hamel boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Wouter Hamel

Wouter Hamel veroverd harten en verspreidde zich als wildvuur in heel Europa, Japan en Korea.

Wouter Hamel werd  geconfronteerd met de pijnlijke breuk van een 9-jaar relatie echter, wanneer dit gebeurt in dezelfde week als het plotselinge vertrek van een van uw vertrouwde bandleden, dan is het gewoon  te veel.
Maar Wouter Hamel kwam sterker en vast beradener terug dan ooit. Hamel zelf omarmde de mogelijkheid voor door zijn eigen album te gaan produceren.

Voor Hamel was was het het een periode van opnieuw te beginnen. De ideeën kwamen naar boven  tijdens de promotie van 'Nobody's Tune' het tweede album. Wouter Hamel besloot omeen tijdje in Parijs te blijven om te gaan schrijven.

Boekingsmogelijkheden Wouter Hamel:

 

Wouter treedt enkel op met 5-koppige band, maximale speelduur 60 minuten, Prijs op aanvraag.

Wouter Hamel treed NIET op tijdens diners.

Wouter Hamel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wouter Hamel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wouter Hamel wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wouter Hamel. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wouter Hamel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.