Wudstik (TVOH) boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Met grote band vanaf € 2750,- excl.

Biografie Wudstik (TVOH)

Wudstik groeit op in een Nederlands/Moluks gezin, pa en broer luisteren naar rockmuziek en op het schoolplein regeren Tupac en Notorious B.I.G. Inspiratie kent vele gezichten.

Jermain van der Bogt (1981) had dan ook de Aardschok én de Source op zijn nachtkastje liggen. Opgroeiend in Amersfoort ontwikkelt Jermain zich muzikaal onder de vleugels van rapformatie D.A.C met o.a. vrienden Jiggy Dje & Diggy Dex, waarmee snel en onverwachts grote successen worden behaald.

In 2013 is Wudstik 1 van de deelnemer van The Voice of Holland.

Wudstik (TVOH) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wudstik (TVOH) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wudstik (TVOH) wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wudstik (TVOH). ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wudstik (TVOH) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.