Xander de Buisonje boeken?

Xander de Buisonje boeken / huren ? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 750 pers.
  • Prijs: € 8.500,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met live-band

Biografie Xander de Buisonje

Xander de Buisonjé leerden we kennen oorspronkelijk als frontman van Volumia!, waar hij zelf geschreven nummers als ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’ toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers.

In 2004 vertolkte Xander het nummer ‘Zij Gelooft In Mij’ tijdens de uitvaartdienst van André Hazes. Hij bracht die avond een muzikale ode aan de overleden zanger. Jaarlijks worden als eerbetoon aan André Hazes in de Ziggo Dome de ‘Holland zingt Hazes’ concerten gegeven. Xander zingt daar samen met vele andere Nederlandse artiesten de bekendste liedjes van André Hazes.

Vijf solo-albums, een akoestische album en meerdere televisieprogramma’s later, beweegt Xander het publiek nog steeds met zijn charme, enthousiasme en energie. Daarnaast begint hij ook een gevestigd presentator te worden. Natuurlijk al met ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’, dat hij dit jaar voor de zesde keer op rij presenteert.

De Vrienden van Amstel LIVE!

Als presentator van ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ zet Xander de Buisonjé al vijf jaar op rij de grootste Amstel kroeg van Nederland op zijn kop. Natuurlijk laat Xander het niet alleen bij presenteren, ook op muzikaal vlak doet hij helemaal mee! Xander behoort tot één van de artiesten die het meest heeft opgetreden bij ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ In 2015 zal hij met trots weer de rol van gastheer op zich nemen!

Xander de Buisonje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Xander de Buisonje zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Xander de Buisonje wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Xander de Buisonje. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Xander de Buisonje te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.